Hestetræning

Ridning (dressur/spring/terræn)/problemløsning/horsemanshiptræning tilbydes for 4500-5000 kr/måned (hhv pony og hest), inkl opstaldning, foder, moms mv. Længere tid kan også aftales. 

 

Jeg har som ponyrytter redet M og S dressur, M-spring og Pony Svær military. Som voksen har jeg stort set kun redet ungheste, og har derfor ikke startet højere end LA6 dressur, 115 cm springning og let military, men har tilredet rigtig mange heste og ponyer, og nået at ride mange dem op til LA6 niveau med øvelser til M og S og sprunget 130-140 cm

Jeg har været på kursus i Monty Roberts' og Pat Parellis træningsprincipper og bruger dem i mit arbejde med tilridning og problemløsning, efter behov.

Arbejdet og opholdet her bliver tilrettelagt efter den enkelte hest og ejerens ønsker. Er der ingen specielle ønsker, trænes i dressur 3 gange om ugen, springning 1 gang om ugen og terræn/tur 1 gang om ugen. Hvis jeg løbende opdager problemer, kan jeg godt finde på at ændre en/flere træningsdage til at få løst problemerne, fx træne trailertræning, tilvænne vand, løse tillidsproblemer eller andet, - efter aftale med ejeren.

Der er også den mulighed at få din hest i kommission hos mig, dvs at jeg kan hjælpe dig med at sælge den. Jeg kan tage billeder og video, samt lave annoncen, annoncere og fremvise for køberne. Her vil prisen afhænge af hesten og ejers prisønske, men typisk vil prisen være et beløb pr måned og et beløb ved salg. Kontakt for individuelt tilbud. 

Desuden kan hesten fremvises ved kåring eller stævne.

Ejeren bliver løbende informeret om hvordan det går, og er altid velkommen til at ringe/skrive eller komme på besøg og følge træningen. Er der behov for timer til ejeren/rytteren er det også muligt, fx inden hesten kommer hjem igen.

Hesten vil blive behandlet som om det er min egen. Vi har 40 års erfaring med heste, og den får det som blommen i et æg.


Faciliteter:

 

På stedet er der:

- ridehus 20x40 m

- ridebane 20x60 m

- rotunde 20 m i diameter

- spring

- indendørs og udendørs strigle - vaskeplads

- insemineringsboks.

- Store kønsopdelte folde med grovfoder ad libitum

 

Der kan købes ridehuskort for 500 kr/måned eller 50 kr/gang

 

 

Kontakt for mere info.

vh

Annette Fritzbøger

Langtoftevej 6

4173 Fjenneslev, mellem Ringsted og Sorø

tlf 2267 9266

annette@villebaek.dk

Se også min facebookside: https://www.facebook.com/langtoftegaard.dk/

Frederiksminde Milton